Glasbewassing

Schone ramen en kozijnen dragen bij aan een verzorgd pand en  verhogen  de levensduur van het glas en de kozijnen. MKS Schoonmaak biedt u graag een geschikte oplossing voor uw glasbewassing. Doordat wij met zowel hoogwerkers als telescopische glasbewassing werken kunnen wij voor elke situatie een oplossing bieden.

Denk hierbij onder andere aan:

  • Standaard hoogtes
  • Hoogtes welke niet standaard zijn
  • Moeilijk bereikbare plaatsen
  • Uitstekende (aluminium) gevelplaten
  • Diepe ramen en of kozijnen

Wat is  telescopische glasbewassing?
Dit is het reinigen en wassen van de ramen door middel van telescopische stelen welke een grotere reikwijdte kennen qua hoogte. Hierdoor is het makkelijker om vanaf bepaalde grondlocaties een aantal meters de hoogte in te werken zonder dat er andere middelen (hoogwerker) voor nodig zijn. Telescopische glas-en gevelreiniging werkt effectiever dan conventionele reiniging en levert hetzelfde, zo niet, een beter resultaat.

De glazenwassers van MKS Schoonmaak zijn specialisten in hun vak. Ze zijn SVS- en VCA-geschoold en bezitten de benodigde diploma’s. Zo hebben ze allemaal een IPAF-certificaat waardoor ze hoogwerkers en complexe installaties mogen bedienen. Daarnaast ben u door onze VCA certificatie altijd verzekerd van kwalitatief en goedgekeurd materiaal welke voldoet aan de laatste eisen.

In de panden waar wij verantwoordelijk zin voor de interieurverzorging of housekeeping, verzorgen wij ook de glasbewassing. Maar natuurlijk is dat niet onlosmakelijk met elkaar verbonden; wilt u ons alleen de glazen laten wassen, dan kan dat. En als u daarnaast een vrijblijvende offertecheck wilt van de diensten bij uw huidige dienstverlener, dan doen we dat natuurlijk ook graag!

Wilt u meer informatie over glasbewassing? Neem dan contact op

Vrijblijvend een brochure ontvangen?