Over ons

MKS Schoonmaak is een landelijk opererend familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring op schoonmaakgebied. Onze medewerkers staan dagelijks klaar om al het schoonmaakonderhoud op de juiste manier en met alle zorg en aandacht uit te voeren.

MKS Schoonmaak is in 1988 ontstaan met de schoonmaak van horecagelegenheden en hotels. Met hard werken, maar vooral ook de juiste kwaliteit te leveren en door de continue innovaties toe te passen groeide MKS schoonmaak hard en vandaag de dag groeien we nog altijd door. En hebben in de loop van de jaren naast onze Hotel en Leisure klanten vele andere klanten uit verschillende branches mogen verwelkomen.

Met nog dezelfde bevlogenheid en betrokkenheid wordt het bedrijf vandaag de dag nog steeds aangestuurd door de 1e en 2e generatie en intussen uitgebreid met de vele medewerkers.

Wat?

Het beste schoonmaakbedrijf zijn van Nederland dat is wat wij willen. Met onze jarenlange Hotel, Leisure en Hospitality ervaringen maken wij het verschil. Vanuit ons DNA, onze kwaliteit en flexibiliteit kunnen wij ons stempel drukken op de vele en mooie projecten waar onze kwaliteit grote impact op de beleving van onze opdrachtgevers maakt.

Hoe?

Samen met onze vele medewerkers zijn wij één team en maken dagelijks het verschil door onze positieve energie, het werkplezier en het hoge kwaliteitsniveau wat daarbij behaald wordt. Doordat onze medewerkers intern en extern worden opgeleid is er altijd een passend aanbod en stimuleren wij persoonlijke en zakelijke ontwikkeling. hierdoor bieden wij de medewerkers de juiste toekomstperspectieven en doorgroeimogelijkheden. Tenslotte zijn zij degene die het verschil maken.

Ondersteund door  frequente MTO’s en onze e-NPS scores kunnen we oprecht zeggen dat er bij ons trotse collega’s werken voor wie het creëren van de ultieme gastbeleving op uw locatie het hoogst haalbare doel is.

Waar?

In de vele hotels, vakantieparken, onderwijsinstellingen, detailhandel, kantoren en vastgoed bieden wij landelijk onze diensten aan.