Interieurverzorging

Schoonmaakonderhoud

Een schone en  nette werkplek is essentieel voor de werksfeer en daarmee de productiviteit van de medewerker en zal daardoor uiteindelijk ook weer leiden tot minder verzuim. Daarnaast is uw pand voor de buitenwereld uw visitekaartje en een weerspiegeling van uw eigen kwaliteit.

MKS Schoonmaak zal altijd streven naar een partnership een zogenoemde optimale samenwerking, dit bereiken wij door middel van een vaste medewerker of een vast team op uw pand in te zetten. Onze medewerkers zullen deel uitmaken van uw eigen team en daardoor verbonden zijn met het bedrijf.

Al onze medewerkers hebben minimaal een basisvakopleiding schoonmaak gevolgd waardoor zij naast hun ervaring in de praktijk ook over de juiste kennis beschikken. MKS Schoonmaak denkt graag met u mee over geschikte oplossing voor uw pand.

Resultaat gericht schoonmaken

Resultaatgericht schoonmaken betekent dat onze medewerkers schoonmaken waar en wanneer dat nodig is. Zij kennen de gewenste norm en zorgen dat die gehandhaafd wordt. Het resultaat is daardoor altijd beter tegen minder kosten; de uren worden immers niet onnodig ingezet.

De kwaliteit in schoonmaak wordt hierdoor gegarandeerd. En dankzij de totale transparantie in ons werk en onze rapportages, weet u altijd precies wat er voor u is gedaan. Is dat minder dan gecalculeerd? Dan krijgt u extra services, bijvoorbeeld specialistisch (vloer)onderhoud. Bij MKS Schoonmaak krijgt u dus altijd meer kwaliteit voor hetzelfde budget.

Wilt u meer informatie over interieurverzorging? Neem dan conctact op.

Vrijblijvend een brochure ontvangen?