MKS Laundry Services

MKS Laundry Services verzorgt  als zelfstandig opererende wasserij schone linnen en was voor verschillende Hotels, Vakantieparken, Horecagelegenheden en zorginstellingen. Elk dag leveren wij een verzorgde, frisse en schone uitstraling. Echter zijn er een aantal zaken waar men als klant niet bij stilstaat of hoeft stil te staan, maar die voor u als opdrachtgever ook doorlopen. Hiervoor heeft MKS Laundry Services een totaal concept, waarbij wij het gehele proces van aanschaf, beheer, wassen en verspreiding uit handen nemen. zo bent u altijd voorzien van genoeg schone en nette linnen.

De gedachte achter het totaal concept is dat wij een volledig assortiment leveren en u als opdrachtgever ontzorgen. Het enige wat u nog hoeft te doen is de bepaalde modules ‘’aan’’ of ‘’uit’’ te zetten. U geeft aan welke zaken MKS Laundry Services over kan nemen en welke niet, wij verzorgen de rest.

MKS Laundry Services is als partner van MKS schoonmaak, Hotel Services en Leisure Services een zelfstandig opererend bedrijf maar wel gelieerd aan MKS. Hierdoor kan er intern snel geschakeld worden en beschikken wij over de juiste data en gegevens over uw bedrijf om een snelle start te kunnen maken. Omdat wij de klant vaak al goed kennen weten wij ook precies wat wij moeten en kunnen aanbieden om een soepele start en of overgang te garanderen.

Wilt u meer informatie over MKS Laundry Services en onze totaalscan doen? Neem dan contact op.

Vrijblijvend een brochure ontvangen?