MKS Hotel Services

Binnen MKS Hotel Services snappen wij als geen ander wat gastvrijheid voor u als klant maar zeker voor uw gasten betekent. Bij MKS Hotel Services ligt de focus enkel op hotels en horeca. Hospitality stroomt bij deze organisatie door het bloed, die ene goede recensie, die ene uitgeruste en tevreden gast en natuurlijk die tevreden opdrachtgever dat is waar het bij deze organisatie om draait. Om deze schoonmaakbeleving te creëren blinken onze medewerkers uit in gastvrijheid, service en oog voor detail.

Wij snappen dat een hotel niet alleen een plek is om te slapen, maar vooral ook een plaats is waar men elkaar ontmoet of met elkaar luncht. Een plek waar gewerkt wordt en waar men kan ontspannen. MKS Hotel Services zorgt ervoor dat dit gebeurt in een schone omgeving. Een omgeving waar men let op elk detail en waar elke verwachting overtroffen wordt.

Door de representatieve werkkleding, hun aandacht voor uiterlijke verzorging maar ook zeker voor de werkwagens en de materialen zijn onze medewerkers een onderdeel van uw hotel. Naast uw eigen medewerkers realiseert MKS Hotel Services zich maar al te goed dat haar eigen medewerkers ook een visitekaartje zijn voor het hotel. Elke gast en bezoeker van het hotel wordt dan ook vriendelijk begroet en kunnen altijd terecht bij onze medewerkers voor vragen omtrent de housekeeping.

Al onze medewerkers worden zorgvuldig geselecteerd, door deze strenge selectie zijn onze ervaring medewerkers altijd in bezit van werkervaring in de praktijk en volgen zij bij indiensttreding de basisvakopleiding schoonmaak + Hotelmodule. Op deze manier beschikken onze medewerkers altijd over voldoende werkervaring maar zeker ook kennis.

Doordat MKS Hotel Services als zelfstandige tak opereert  binnen MKS Schoonmaak ligt de focus volledig op de hospitality industrie met als gevolg een betere ontwikkeling en een gerichtere focus omdat de overige werkzaamheden worden uitgevoerd door MKS Schoonmaak.

Welke diensten kunnen wij voor u uitvoeren?

Housekeeping

Onze housekeeping toppers zijn elke dag verantwoordelijk voor de totale housekeeping werkzaamheden van planning tot aan uitvoering, aansturing en controle. De aansturing, begeleiding en coaching van onze roomattendants wordt ook door dit team verzorgt. Onze housekeeping teams zijn gewend om te werken in kleine en grote teams en hotels. Zij kennen dan ook als geen ander de dagelijkse hectiek en dynamiek. Een organisatie met een wisselend, fluctuerend en flexibel karakter is hen eigen. Zeker is dat elke dag de gast en zijn beleving centraal staat voor onze housekeeping teams.

Linnenbeheer

Een strak opgemaakt bed volgens uw standaard, schone handdoeken en voldoende linnen. Stuk voor stuk zaken welke zeer belangrijk zijn voor een hotel. Binnen MKS Hotel Services nemen wij alleen genoegen met het beste resultaat. Wij verzorgen voor u de interne logistiek, maar ontzorgen u ook wanneer gewenst met een totaalpakket waarin wij de aanschaf, het beheer, wassen en verspreiding kunnen verzorgen. Ook hier staat de ultieme gastbeleving weer centraal. Doordat MKS ook haar eigen wasserij heeft is dit proces geheel in eigen beheer en wordt niet uitbesteed aan derden. Kijk voor meer informatie bij MKS Laundry Services.

Interior and rebrandig

Toe aan iets anders? Zijn de kamers toe aan een opfrisbeurt? Of wellicht opent u een nieuw hotel en kunt u wel wat advies gebruiken op het gebied van inrichting en styling? Als dedicated service partner binnen uw hotel kan MKS Hotel Services interieurarchitecten en interieur stylisten leveren om binnen no time een prachtige kamer neer te zetten, de kamers te rebranden of weer helemaal up to date maken. Dit doet MKS Hotel Services samen met haar partner Maree Interior and Living. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kijken graag met u mee!

Stewarding

De keuken van een hotel is de plek waar het gebeurt. De culinaire beleving, maar ook het centrum van de drukte tijdens ontbijt, lunch en diner. Onze stewarding medewerkers weten als geen ander hoe om te gaan met deze drukke piekmomenten waarin alles snel, netjes en hygiënisch weggewerkt moet worden. Om vervolgens er voor te zorgen dat alles weer netjes, schoon en opgeruimd is voor de volgende shift. De restaurant en keukenmedewerkers kunnen direct aan het werk!

Wilt u meer informatie over MKS Hotel Services? Neem dan contact op.

Vrijblijvend een brochure ontvangen?